May 18, 2011

bila ada yang bertanya

Salam.


Situasi terkini;


"Macam mana persiapan? Senyap je sekarang ni tak gerak apa-apa"


(-_-")


Hurm.


Da ada family member Cik Anis perasan yang gerak kerja wed prep Cik Anis masih tak gerak-gerak lagi sejak terhenti hari tu. Bila dapat soalan macam tu Cik Anis hanya mampu sengih je buat-buat macam takde apa-apa. Huhu.


Tak tahu la. Tiba-tiba penyakit M sangat-sangat hebat melanda Cik Anis sekarang ni. Lagipun semangat nak buat wed prep pun macam kurang sikit la sekarang ni. Sebab ada la something wrong somewhere. Perkara yang masih belum jelas. Lalala~



Semangat yang hilang. Huhu.





No comments: