April 28, 2011

tak tahu la labu~

Salam semua.


Hurm~ Buat masa ni Cik Anis takde pape cerita wed-prep yang nak dikongsikan.


Perjalanan persiapan memang totally zero untuk beberapa minggu sudah ni.


Nak kata sibuk sangat tak juga cuma tiba-tiba rasa nak bermalas-malasan je pulak sekarang ni. Hehe.


Peratus persiapan setakat hari tu [minggu sebelum Cik Anis start malas], ada la dalam 18% camtu.


Minggu ni pulak sibuk dengan tugas babysitter. Lagi la tak terusik segala plan DIY Cik Anis.


Nak kena panaskan semula enjin DIY ni, karang dok malas-malas sentiasa habis semua plan lari dari schedule. Huhu.


Penutup entry ini Cik Anis sajikan dengan gambar baby Cik Anis. Bukan Cik Anis masa baby, tapi baby yang Cik Anis sedang jaga. Hehe.



Lepas puas mengamuk waktu mandi terus tertidur sampai tak sempat sarung baju.




Muhammad khayal dengan bukunya.




Haaa. Da perasan ada orang ambil gambar dia.





Terus nak terkam. Hehe.



^_^


p/s: bila buat entry pasal baby terus rasa macam bukan blog b2b da tapi blog ibu-ibu gitu. Haha.



2 comments:

nedy abrahaman said...

aik dah jadi babaysitter plak? wahh mmg selangkah kehadapan you tau..=P

anis said...

haha..tahu xpe..skrg semua org ckp i lepas da bab jadi ibu ni..dgn mak baby ni ckp cmtu sekali..kehkeh..

kira lompat chapter terus la kan.. ;p