April 21, 2011

sepatutnya..

Salam.


Sepatutnya kan,
blog 2hati-jadi1 ni adalah wedding journal Cik Anis dan EBS..
sepatutnya la kan..
hehe..


Tapi rasa-rasanya macam akan jadi blog carca-marba lak lepas ni..
sebab rasa macam semua benda berkaitan life pun nak coret kat sini..
nak buat blog lain rasa malas pula nak jaga banyak-banyak blog..


Kalau blog ni da jadi carca-marba harap-harap masih ada yang sudi baca la ek..
*risau*


Sebab suka sangat menulis jadi rasa tak boleh kalau tak menulis..
Walaupun apa yang Cik Anis nak tulis tu mungkin takde kaitan dengan hal nikah kahwin ni..
Hee..


^_^



3 comments:

Miss Sunshine said...

takpe.. tulis je ape2... mesti ade orang nak baca..

lind said...

xpe.. cerita lain pon berkisarkan perjalanan hidup kita gak kan

anis said...

thanks miss sunshine n lind!!!
baru la ada semangat nak menulis macam2 lepas ni..

^_^