April 05, 2011

jom check gigi

salam selasa semua..

tadi Cik Anis blogwalking kat blog b2b johor, cik nadua (cik lagi kan? hehe) ada entry pasal scaling gigi. Eh eh. Terus rasa nak pergi jumpa dentist jugak. Hehe.

Kebetulan sekarang kan tengah kempen pemeriksaan gigi percuma anjuran colgate tu kan. Hah apa lagi meh kita ambil kesempatan atas peluang yang ada ni. Hehe. Terus Cik Anis call klinik gigi yang biasa Cik Anis pergi untuk buat appointment nak check gigi ni. So esok akan berdating dengan doktor gigi pula ye. Huhu. Da lama sebenarnya tak check gigi. Hihi. 

Sambil tu Cik Anis siap tanya juga la kos untuk scaling gigi. Ok la murah je. Cuma rm60. So esok mungkin akan buat scaling gigi jugak. Wah tak sabar nak dating dengan dentist. Haha.





:: nak gigi camni..huu ::



6 comments:

nolie said...

nolie pun nak wat scaling gg dalam bulan neh jugak..yok kita g date ngn dr gigi :)

cik anis said...

jom! jom! suka dr gigi ramai nak dating ngan dia kan.. ;p

en.kayrul dn cik nadua said...

haha..masih cik lagi :)
selamat bergigi putih bersinar,cik anis

cik anis said...

hehe..da buat scaling td..ngilu..tp pastu memang puas hati la..asyik nk tgk gigi je..haha

Lieya said...

Best eh scaling gigi?? Mau buat jugaklah... buat kat klinik mane tu?? murahnye 60 hengget.

cik anis said...

lieya, scaling ngilu sikit la..tp yg penting hasil akhirnya memuaskan hati..hehe

anis buat kt kluang je..klinik pergigian chin.. =)