March 11, 2011

akhirnya!

as-salam

tajuk entry macam ada something je kan..hehe..bukan la tarikh nikah da confirm ke apa..tapi..tapi kan..hehe..

barang yang saya nanti-nantikan sejak sekian lama da sampai ke tangan saya petang semalam..yeay for me! ^_^



nampak ni..segabak kotak untuk saya..berat hampir 3kg uolss..kos poslaju pun besarrrr..
ceteke ceteke apa yang cik anis dapat ni.. ;p





bila bungkusan coklat tu da dibuka..
jeng jeng jeng...

















eh eh..cik anis beli kasut adidas on9 kah?
haha..owh tidak tidak..
sebenarnya kotak je la adidas..
tapi isinya..










PAPER DOYLEYS!!!!!
yeay!
^^


zoom lebih sikit supaya lebih jelas..hehe



wah teruja ok barang yang dinanti da selamat sampai ke tangan saya..terima kasih sangat buat kawan baik saya mardex sebab sanggup tolong belikan paper ni dekat bangi sana..kesian kan saya..saya da cari dekat Kluang ni tapi tak kejumpaan pula..aritu ada jumpa tapi saiz yang dijual bukan saiz yang saya nak..makanya kena la mintak tolong kawan saya di bangi untuk belikan..sebab sebelum ni saya pernah beli dekat sana..tu yang saya tahu dekat sana ada jual..

saya beli dua saiz..3.5 inch dengan 5.5 inch..semua sekali ada 10 packs setiap saiz..best..best..baru la ada semangat lebih lagi nak ber-DIY lepas ni..hehe

aaaa..cerita lanjut tentang projek DIY nanti dulu ek..kita peram lama-lama sikit..haha..

ni detail paper doyleys yang saya beli:

size: 3.5 inch
RM 2.60
250pcs per pack

size 5.5 inch
RM 3.90
250pcs per pack

location:
Yummie Bakery
Seksyen 9 Bandar Baru Bangi


kat kedai ni ada macam-macam peralatan untuk bakery..
owh ya kalau ada b2b yang nak cari kotak doorgift macam kotak kek yang kecil tu ada jual jugak tau..
dulu saya pernah beli..
harga dalam 30sen camtu je..
sekarang tak tahu la da naik harga ke belum kan..
nanti ada masa saya upload kotak kek yang pernah saya beli dulu tu eh..
siapa dekat bangi boleh pergi ushar kedai ni ek..
till then..
daa.. =P


semangat nak ber-DIY sudah mari!!!! ^_^



No comments: