February 10, 2011

preparation setakat hari ini

salam..

kalau tengok dari countdown dekat sebelah ni, ada lebih kurang 4 bulan 3 minggu lagi sebelum 030711 kan..perasaan saya? ehehe..eksaited tapi masih dalam mood debar-debar sebab tak dapat kerja lagi..risau tau..saya harap sangat dapat menikah pada tarikh tersebut..maklum la..tak sabar nak bercouple dan bercinta dengan lelaki yang da halal untuk saya nanti kan..tapi kalau masih tak dapat kerja sampai bulan mei tahun ni (harap-harap dapat la kerja awal tahun ni kan) mungkin tarikh tersebut hanya tinggal angan-angan je la..T_T

setakat entry ini ditaip persiapan tu ada la buat sikit-sikit..dari 100% boleh dikatakan baru buat persiapan atau perancangan dalam 10% je kot..ke 5%..hahh camtu je la..saya siap sediakan wedding organiser untuk saya catatkan segala idea yang terlintas untuk majlis saya nanti..rasanya banyak benda yang akan saya DIY..kegemaran saya sungguh la nak ber-DIY ni..nanti saya senaraikan list apa yang saya da rancang nak DIY untuk majlis saya nanti dalam entry akan datang ye..

ada beberapa perkara saya da bincang dengan EBS dan da dapat kata sepakat..tu pun nanti saya story dalam entry lain eh..ok la sampai sini dulu..saya sedang gerakkan beberapa projek DIY ni..nanti saya story dalam entry akan datang ye..daa~


2 comments:

Yuna Heri said...

Good luck ya!
Insya-Allah, ada rezeki tu nanti. :D

cik anis said...

thanks yuna!

insyaAllah harapnya ada rezeki dalam masa terdekat ni.. =)